[restrict paid=true][/restrict]

Acceleratori ai succesului în vanzari

Toti stim ca presiunea cea mai mare legata de performanta in orice companie sta pe umerii oamenilor din vanzari. Astfel, rolul directorului de vanzari in a gasi cele mai bune metode si tehnici de a accelera performanta echipei de vanzari devine esential, asta cu atat mai mult in perioade dificile, cum este si perioada pe care o traversam.

Unul dintre cei mai experimentati traineri de vanzari, initiatorul proiectului CNDV si un vanzator adevarat, cu peste 20 de ani de experienta, ne va dezvalui secretul despre cum poti accelera performanta oamenilor de vanzari prin “tehnica celor 25 de intrebari de . . .

Acest video este disponibil doar pentru vizitatorii care au cont PLUS sau PREMIUM. Pentru a-ti crea si tu un astfel de cont te invitam sa accesezi pagina de ÎNREGISTRARE. Daca ai cont logheaza-te AICI.

 

0 Comments

You can be the first one to leave a comment.

Leave a Comment

 
 
 

Despre Business Days

Business Days este o platforma de networking dedicata antreprenorilor si managerilor din Romania al carei scop este acela de a crea o cultura antreprenoriala sanatoasa si durabila in Romania.

Business Days TV

Prin intermediul Business Days TV, dorim sa extindem platforma Business Days si catre mediul online oferindu- va acces la inregistrarile din cadrul conferintelor, workshop-urilor, emisiuni, reportaje si materiale video cu care sa completam caracterul educativ al evenimentelor Business Days.

Urmatorul Eveniment

CEE Entrepreneurship Summit 2016
19-20 octombrie 2016

Locația:
Hotel Pullman si World Trade Center Bucuresti

Ramai conectat